Abrikosų ir migdolų tarta

Reikės: 60 g tirpinto sviesto, 30 g cukraus pudros, 180 g maltų migdolų miltų, 3 didelių kiaušinių, 80 g medaus, 7-8 nedidelių abrikosų.

Pirmiausia, įkaitinkite iki 175°C orkaitę ir tartos kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. „Inde sumaišykite migdolų miltus ir cukraus pudrą. Jeigu jos neturite, kavamalėje ar su trintuvu sutrinkite cukrų. Supilkite tirpintą sviestą, medų ir įmuškite kiaušinius. Viską gerai išmaišykite. Supilkite tešlą į kepimo skardą ir išdėliokite ant jos griežinėliais pjaustytus abrikosus. Kepkite apie 40-50 minučių. Kai pyragas atvės, išimkite jį iš kepimo skardos ir apibarstykite cukraus pudra“, – sako „Maximos“ maisto gamybos ekspertas Aidas Poleninas.

Komentarų nėra

Komentuoti

El. pašto adresas nebus skelbiamas.