„Ferrero Rocher“ tortas

Ingredientai:

Biskvitui:

7 vnt. Kiaušinių
200 ml Cukraus
2,5 puodelo Miltų
2 šaukštai Kakavos
2 šaukšteliai Kepimo miltelių

Kremui:

250 g Maskarponės sūrio
1 puodelis Trupintų vaflių
1 puodelis Lazdyno riešutų
1 puodelis „Nutella“ kremo
200 g Grietinėlės
50 g Juodojo šokolado

Gaminimas:

Kiaušinius išsukite, sumaišykite su cukrumi iki purumo.
Suberkite miltus, kakavą ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite apie 40 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškepus palikite atvėsti.
Atvėsusį biskvitą perpjaukite horizontaliai į tris lygias dalis.
Šokoladą ištirpinkite ir kiek pravėsusį išsukite su maskarponės sūriu, plakta grietinėle, trupintais vafliais, „Nutella“ ir maltais riešutais.
Kremu pertepkite biskvitus ir suformuokite tortą.
Viršų papuoškite plakta grietinėle ir apdėliokite saldainiais.

SKANAUS!

Komentarų nėra

Komentuoti

El. pašto adresas nebus skelbiamas.