Greitai paruošiamas lašišos kepsnys

Jums reikės:

200 g lašišos filė
20 g aliejaus
Druskos, žuvies prieskonių pagal skonį
30 g sviesto
120 g ryžių
Prieskonių ryžiams pagal skonį
100 g šparaginių pupelių

Gaminimas:

Lašišos kepsnį pabarstykite žuvies prieskoniais ir apkepkite keptuvėje su aliejumi.

Pabaigai kepsnį 5-10 minučių įdėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę.

Sviestą sumaišykite su įvairių prieskonių ir žolelių mišiniu, susukite į ritinėlį ir įdėkite į šaldytuvą sustingti.

Ryžius išvirkite ir pagardinkite kad ir ryžių prieskoniais.

Šparagines pupeles apvirkite pasūdytame vandenyje.

Į lėkštę įdėkite lašišos kepsnį, ant jos – sviesto griežinėlį. Šalia suformuokite ryžių kūgelį ir sudėkite šparagines pupeles.

SKANAUS!

Komentarų nėra

Komentuoti

El. pašto adresas nebus skelbiamas.