Jautienos kepsnys

Jautienos kepsnys

Reikės:

Jautienos išpjovos
Šlakelio raudonojo vyno
Sviesto
Druskos
Pipirų

Gaminimas:

Jautieną nuplaukite ir supjaustykite maždaug 4-5 cm storio riekėmis.

Stipriai įkaitinkite keptuvę ir ištirpinkite joje sviestą. Sudėkite jautienos riekeles.

Vieną kepsnio pusę kepkite 2 minutes, apverskite ir kitą pusę taip pat kepkite 2 minutes.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.

Apkeptą mėsą sudėkite į skardą, apšlakstykite vynu ir dėkite į orkaitę 5-10 minučių.

Kepsnį patiekite su mėgstamu garnyru ir prieš valgant – pabarstykite prieskoniais.

Skanaus!

Komentarų nėra

Komentuoti

El. pašto adresas nebus skelbiamas.