Kepti sūrio sumuštiniai

Ingredientai:

pusė supjaustyto batono
225 g mėgstamo fermentinio sūrio
2 kiaušiniai
1 mažas svogūnas
2 žiupsneliai juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
saulėgrąžų aliejaus kepimui

Gaminimas:

Nulupame svogūną, susmulkiname.

Kiaušinius išplakame su pipirais.

Sūrį smulkiai sutarkuojame, sumaišome su kiaušinių plakiniu, įmaišome svogūną.

Batono riekeles perpjauname perpus. Ant kiekvienos batono riekelės užtepame šiek tiek sūrio mišinio, išlyginame paviršių.
Keptuvėje ant silpnos ugnies įkaitiname šiek tiek aliejaus. Dedame sumuštinius į keptuvę pirmiausia sūrio puse, kepiname, kol gražiai paruduoja, tada apverčiame ir apskrudiname kitą pusę. Iškepusius sumuštinius dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Valgome karštus arba šaltus.

Skanaus!

Komentarų nėra

Komentuoti

El. pašto adresas nebus skelbiamas.