Lengvas sūrio pyragas

Lengvas sūrio pyragas

Reikės:

12 ruginių sausainių (1 pakelis)
50 g sviesto
400 g tepamo varškės sūrio (Philadelphia)
200 g grietinės (38% riebumo)
40 g cukraus
1 pakelis vanilinio sukraus
2 a.š. citrinos sulčių

Gaminimas:

Sausainius smulkiai sutraiškykite ir sutraiškytus sumaišykite su išlydytu sviestu.

Paėmę kepimo formą, dugną užklokite kepimo popieriumi ir ant jo sudėkite sausainių trupinius. Juos gerai supresuokite ir suformuokite pagrindą pyragui.

Atskirame inde sumaišykite varškės sūrį, cukrų, vanilinį cukrų, citriną ir grietinę.

Gautą mišinį sudėkite ant sausainių pagrindo ir sulyginkite.

Pyragą laikykite šaldytuve apie 2-3- valandas.

Pyragą galite pagardinti savo mėgstamais užpilais.

Skanaus!

Komentarų nėra

Komentuoti

El. pašto adresas nebus skelbiamas.