Skaniausios varškės spurgos

Jums reikės:

400 g varškės
2 vnt. kiaušinių
3 šaukštų cukraus
0,5 šaukštelio druskos
5 šaukštų miltų
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
2 šaukštų degtinės
Gaminimas:
Varškę sutrinkite, įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, druską ir viską gerai išmaišykite.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į varškės masę.

Tada supilkite degtinę ir darsyk gerai išmaišykite.

Įkaitinkite kokosų aliejų ir šaukštu dėkite paruoštą varškės masę.

Kepkite aliejuje kol gražiai paskrus.

Iškepusias spurgas pabarstykite cukraus pudra ir cinamonu.

SKANAUS!

Komentarų nėra

Komentuoti

El. pašto adresas nebus skelbiamas.