Tobula moliūgų sriuba

Jums reikės:

300 g Moliūgo
3 Bulvės
1 Morka
1 Svogūnas
4 skiltelės Česnako
1l Vištienos sultinio
100 ml Kokosų pieno
100 ml Grietinėlės
1 sauja Moliūgų sėklų
1 sauja Migdolų
Žiupsnelis Druskos

Gaminimas:

Moliūgą nulupkite, kruopščiai išimkite sėklas ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvę su  sviestu. Suberkite ir išspaustus česnakus. Kepkite tol, kol svogūnai kiek pagels. Tuomet suberkite moliūgus ir išmaišius kepkite toliau.

Bulves ir morkas nuskuskite, supjaustykite ir sudėkite į vištienos sultinį virti.

Į puodą suberkite apkeptus moliūgus su svogūnais. Virkite kol daržovės suminkštės. Tuomet įpilkite kokosų pieno ir grietinėlės. Jei reikia – pagardinkite druska.

Virkite dar 2-3 minutes. Sutrinkite elektriniu trintuvu.

Patiekiant pagardinkite keptuvėje skrudintomis moliūgų sėklomis ir trupintais migdolų riešutais.

Skanaus!

Komentarų nėra

Komentuoti

El. pašto adresas nebus skelbiamas.