Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę

Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę
View Gallery
9 Photos
Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę
Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę
DSC_6396 copy

Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę
Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę
DSC_6484 copy

Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę
Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę
DSC_6496 copy

Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę
Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę
DSC_6513 copy

Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę
Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę
DSC_6518 copy

Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę
Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę
DSC02581 copy

Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę
Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę
DSC02582 copy

Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę
Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę
DSC02603 copy

Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę
Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą Zeleniūtę
DSC02633 copy

Restorano „Fortas“ dvidešimtojo jubiliejaus šventėje lankėsi būrys Lietuvos garsenybių. Ramioje vakarėlio aplinkoje žinomi žmonės ne tik linksminosi, bet ir patys gamino – renginyje jie pristatė mėgstamiausius savo patiekalus ir dalinosi asmeninėmis istorijomis.

Retai viešumoje matomas Algirdas Kaušpėdas gamino graikiškas salotas

Iš visai kitų kraštų įkvėpimo sėmėsi legendinis muzikantas bei garsus architektas Algirdas Kaušpėdas. Jis teigė graikiškas salotas pamilęs dar tada, kai šios nebuvo tokios madingos. Tuo tikslu su bičiuliais 1997 metais surengė pažintinę ekspediciją į Graikiją. Kelionės metu buvo išragautos dešimtys graikiškų salotų versijų ir įgyta patirtis suvesta į vienintelį „Forto” variantą. Atlikėjas pasakoja, jog ištobulintos graikų salotos greitai pagaminamos bei lengvos, tačiau ilgam suteikia energijos, tad pasiūlo nepaprastai malonų variantą pietums.

Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą ZeleniūtęGrupės „Antis“ lyderį su „Forto“ restoranu sieja ypatingai glaudys ryšys. Būtent jis atsakingas už pirmojo restorano interjero idėją, vėliau pritaikytą ir kitoms „Forto“ lokacijoms. Daugelis lankytojų nustebtų sužinoję, bet iš tiesų iki šiol klientų teigiamai vertinama ir jau ilgus metus mylima aplinka sukurta būtent A. Kaušpėdo vadovaujamos architektūros studijos „Jungtinės Pajėgos”.

Maža to, vyras vadinamas dar ir „Forto“ vardo krikštatėviu, mat buvo dalis komandos, sukūrusios esminę tinklo idėją. Pats A. Kaušpėdas pasakoja, jog jam dvidešimtmečio šventė – ypatinga, nes leidžia pasidžiaugti praeityje padarytais darbais ir tuo, kaip jie per ilgus metus išaugo.

Pats A. Kaušpėdas pasakoja, jog jam dvidešimtmečio šventė – ypatinga, nes leidžia pasidžiaugti praeityje padarytais darbais ir tuo, kaip jie per ilgus metus išaugo.

Vytaro Radzevičiaus kelionių hitas

Iš visai kitokių patirčių įkvėpimo sėmėsi nuolatinis keliauninkas, žurnalistas, režisierius ir visų galų meistras Vytaras Radzevičius. Gamindamas savo pamėgtą imbierinę vištienos sriubą vyras pasakojo, jog ši jam primena keliones į tolimus kraštus.

Imbierinė vištienos sriuba itin populiari Kinijoje, kurioje viešėdamas V. Radzevičius teigia itin pamėgęs vietinį maistą. O grįžęs į Lietuvą mėgsta skanauti patiekalus, kurie geriausiai pagauna lankytų šalių virtuvės skonius. Jo mėgstamų patiekalų kolekcijoje – ir Azijos, ir Afrikos, ir Pietų Amerikos patiekalai. Tačiau keliauninkas teigė retai kur randantis tikrai kokybišką imbierinę vištienos sriubą, tad radęs niekada nepraleidžia progos paskanauti.

Atskleista Neringos Zeleniūtės tobulos figūros paslaptis

Sužinokite: kas sieja Vytarą Radzevičių, Algirdą Kaušpėdą bei Martyną Tylą ir Neringą ZeleniūtęŠventėje be A. Kaušpėdo dalyvavo ir kitų muzikos verslo atstovų – Neringos Zeleniūtės ir Martyno Tylos – pora. Puikiai atrodantys sutuoktiniai juokėsi, jog pirmąkart atskleidžia savo sveiko gyvenimo būdo paslaptį, o juk ši – itin paprasta.

Kiekvieną dieną N. Zeleniūtė teigia pati išgerianti, ir dar vyrui primenanti apie trintą vaisių kokteilį. Garsus atlikėjų ir grupių vadybininkas M. Tyla savo rankomis ruošdamas gėrimą aiškino, jog šiuolaikiniam žmogui jis pasiūlo itin greitą ir skanų būdą gauti vitaminų bombą.

Su muzikantais dirbanti N. Zeleniūtė pastaraisiais metais jau spėjo tapti mados ikona. Spaudoje nuolat aptarinėjamas jos stilius, tačiau pati moteris savo tūkstančius gerbėjų turinčioje „Instagram“ paskyroje dažniau dalinasi būtent sveiko maisto nuotraukomis. Besirūpinantys tobula figūra, anot N. Zeleniūtės, turėtų valgyti daug vaisių ir daržovių, o jei ne visada tam randa laiko – kasdien išgerti po trintų vaisių kokteilį.

Komentarų nėra

Komentuoti

El. pašto adresas nebus skelbiamas.