Celiulitas dažnai dar vadinamas „moters prakeiksmu“. Daugelis moterų išleidžia tūkstančius, bandydamos atsikratyti celiulito, tačiau jos dažniausiai pasirenka visiškai nenaudingus kovos būdus.

Celiulitą sukelia raumenų atrofija. Kai raumuo tampa silpnas ir atsiskiria nuo odos, tuomet ir išryškėja riebalų sankaupos. Taigi svarbiausia, ką jūs turite žinoti, yra tai, jog celiulito gydymas neturi nieko bendro su jūsų oda, bet su poodiniais raumenimis. Celiulito nepanaikins ir jokios dietos – netgi liesos merginos ar moterys gali turėti celiulito.

Jeigu įveiksite raumenų atrofiją, tuomet atsikratysite celiulito visiems laikams. Ir nesvarbu, kiek jūs sveriate ar kokio amžiaus esate, jūs celiulito galite atsikratyti, nevartodamos jokių piliulių ir nenaudodamos beverčių losjonų ir kremų.

Pateikiame penkis patarimus, kurie padės atsikratyti celiulito visiems laikams:

1. Įvairūs kremai ir losjonai tikrai nepadės atsikratyti celiulito. Nebenaudokite jų! Duobutės, kurios atsiranda ant sėdmenų, šlaunų bei klubų, skelbia apie gilesnių odos sluoksnių pažeidimus, todėl kremai šiuo atveju tikrai nepagelbės.

2. SPA procedūros neveiksmingos. Įvairūs tyrimai atskleidžia, kad SPA procedūros, skirtos celiulitui gydyti, ne vienai moteriai palieka randų ar kitokių kūno sužalojimų. Įvairios kūno įvyniojimo bei endermologinės procedūros yra ne tik neefektyvios, bet ir labai brangios.

3. Celiulitas nėra paveldimas, jo tikrai galima atsikratyti. Pamirškite tai, ką jums sakė, nes celiulitas tikrai nėra genetinė problema. Jei tikėsite tokiais melais, niekada nežengsite žingsnio, kuris padėtų atsikratyti celiulito.

4. Celiulito atsikratyti gali bet kokio amžiaus moteris. Juk celiulitas yra raumenų problema, todėl juos būtina stiprinti. Viskas, ką turite padaryti, tai atlikti paprastus pratimus, kurie veiktų celiulito pažeistus raumenis. Šiuos pratimus galima atlikti namuose – jie nėra sudėtingi, juos sugebės atlikti bet kuri moteris.

5. Vienintelis efektyvus būdas, kuris padės atsikratyti celiulito, yra specialūs apatinei kūno daliai skirti pratimai. Pratimai padės treniruoti raumenis, kurie yra paveikti celiulito. Svarbu, jog būtų formuojami raumenys, kurie padėtų išlyginti duobėtą odą. Šie pratimai nėra atliekami su svoriais ar įvairiais treniruokliais. Pratimai turi būti nesudėtingi, svarbiausia, kad jie treniruotų apatinės kūno dalies raumenis. Atliekant specialius pratimus, rezultatus galima pamatyti maždaug po 2–4 savaičių.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *